Intim konsert medTomas och Mauro

6 februari 18:00

Den 6 februari klockan 18:00 öppnar Mauro Scocco dörrarna till sin våning i centrala Stockholm för att framträda i konsertserien Hemma hos. Som gäst kvällen till ära återfinns ingen mindre än Tomas Andersson Wij. Tillsammans kommer de bjuda på en oförglömlig kväll som kommer att sändas exklusivt via Dramatix.

Mauro Scocco har alltsedan tiden i Ratata varit en vital del av svenskt musikliv. Som låtskrivare och producent har han samarbetat med namn som Lisa Nilsson, Eldkvarn och Markus Krunegård, för att nämna några. Även som artist under eget namn har framgångarna haglat tätt, inte minst med succéer som ”Sarah” och ”Till dom ensamma”, något som fortgått till dags dato med bland annat singeln ”Vi kommer mötas igen”, vilken släpptes i år. Vid sidan av musiken har han även synts i tv-rutan tillsammans med Plura i program som “Mauro och Pluras tågluff” och i podcastformat under titeln “Poddkarusellen”.

I över 20 år har Tomas Andersson Wij turnerat och byggt en publik. Långsamt har hans röst, sånger och mellansnack tagit sig in i svenskarna. Många fick upp ögonen för hans fina kombination av förtätat allvar och varm humor genom SVT-serien Tomas Andersson Wij spelar med och senare Så mycket bättre (som resulterade i Svensktopp-hiten ”När solen färgar juninatten”). Efter ett spelledigt år är det dags för TAW att ge sig ut på vägarna igen. Med sig har han ett nytt album, ”Högre än händerna når”, och ett helt nytt band. Tomas kommer att blanda låtar från nya skivan med flera av hans folkkära klassiker.

Hur det fungerar

Köp din biljett

Få en personlig kod

Se konserten

Köp din biljett nu

Intim konsert med Tomas och Mauro

6 februari 18:00

Har du redan en biljett? Klicka här för att komma till evenmanget
Genom att handla hos oss godkänner du våra personuppgiftspolicy och allmänna villkor

Mer information

Vanliga frågorAllmänna villkorPersonuppgiftspolicy

Hur det fungerar

Köp din biljett

Få en personlig kod

Se konserten